Svære følelser - fagperson
Eller er du i dialog med forældre der er bekymret for deres barns psykiske trivsel?
Så kan det være at "Svære følelser" er et tilbud, der er relevant for barnet. "Svære følelser" henvender sig til børn og unge i aldersgruppen 5-17 år, der oplever psykisk mistrivsel og har bopæl i Høje-Taastrup Kommune.
Som fagperson i Høje-Taastrup Kommune har du ansvar for at guide barnet/den unge eller forældrene til de lettere behandlingstilbud.
Du kan med forældres samtykke sende mail til os, så vil ”Svære følelser" sørge for at ringe forælder/den unge op og aftale en tid til en forsamtale med en psykolog
Du kan også hjælpe den unge/forældrene med at ringe op eller sende en mail til "Svære følelser".
Kontakt "Svære følelser"
Telefonisk: Mandag - fredag på telefon 43 59 10 00.
Åbningstider:
Mandag - onsdag: kl. 10.00 - 14.30
Torsdag: kl. 10.00 - 17.00
Fredag: kl. 10.00 - 13.30
Send sikker post (Digital Post).
Husk at indhente samtykke hvis du henvender dig på vegne af den unge/barnet/forældre. Husk at skrive barnets eller den unges navn og et telefonnummer, vi kan kontakte den unge/barnet/forældrene på.
Hvad er Psykisk mistrivsel
Der er mange former for psykisk mistrivsel, og det kan være svært at vide, om der er brug for at søge professionel hjælp. Forbigående mistrivsel kan være en almindelig og naturlig del af at være barn og ung. Det er en del af den normale udvikling hos børn at opleve negative følelser som tristhed, vrede og ængstelse. Den slags følelser er som udgangspunkt ikke dårlige. De er betydningsfulde, fordi de fortæller, hvad der er vigtigt for barnet, og hvad barnet har brug for.
Men når negative følelser hos barnet bliver så stærke, hyppige og langvarige, at barnet får svært ved at deltage i almindelige hverdagsaktiviteter med andre børn og voksne, er der tale om psykisk mistrivsel.